Peruutusehdot

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai jos kyse on sähköisesti toimitettava digitaalinen sisältö 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille ( Kirjosarvi, 2962018-2, Mossdalintie 38, 25700 KEMIÖ, 0400879182, Info@kirjosarvi.fi) päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Seuraavat tiedot tulee antaa peruuttamisilmoituksessa:

  • Vastaanottaja ( Kirjosarvi, Mossdalintie 38, 25700 KEMIÖ, 0400879182, Info@Kirjosarvi.fi)
  • Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista / seuraavan palvelun suorittamista:
  • Tilauspäivä, ja jos kyse tavarasta eikä digitaalisesta tuotteesta myös vastaanottopäivä
  • Kuluttajan nimi
  • Kuluttajan osoite
  • Kuluttajan allekirjoitus (vain jos lomake täytetään paperimuodossa ja lähetetään postitse)
  • Päiväys

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.  HUOM! Lunastamatta jätetystä paketista, perimme palautuksesta koituvat postikulut. Muista että posti säilyttää lähetyksiä vain 7 päivää.


Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme jos peruutusoikeuden ehdot täyttyy ja tuotteet on palautettu / todistettavasti annettu postin lähetettäväksi.

Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes olette osoittaneet luotettavalla tavalla lähettäneenne tavaran takaisin.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Teidän on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista, jotka ovat n. 7,50e (Postin s-kokoinen paketti, verkossa maksettuna).

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Jos sopimus koskee muuta kuin digitaalista sisältöä koskevan palvelun suorittamista, ja olette pyytänyt palvelun suorittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, teidän on maksettava meille peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus. Esimerkki: Jos osallistut kurssille ja päätät käyttää peruuttamisoikeuttasi 3 kurssikerran jälkeen, teidän on maksettava korvaus jo käytetyistä palveluista.