Mahla - korvakorut tuohesta

Mahla - korvakorut tuohesta

24,00 €
sis. 24 % ALV
Tuohiset nappikorvakorut arjen kaunistajana

Korut ovat tehty kotimaisesta tuohesta sekä 925 hopeasta.

Korujen tuohi-osa on n. 1cm


Tuohi on pitkään ollut materiaalien jokapaikanhöylä. Sitä on käytetty köytenä, vesitiiviinä astiana, kattomateriaalina sekä verkonkohona ja kyllä, se soveltuu mainiosti myös koruihin!


Tuohesta tehdyt korut ovat erittäin kevyitä ja hylkii luonnostaan likaa. Korut voi myös pestä vedellä ja miedolla saippualla. Tuohi on luonnonmateriaali ja saakin ajan myötä luonnollista patinaa riippuen käytöstä. Jos haluat pitää tuohen kauniina ja kestävänä pitkään, voit silloin tällöin öljytä ne kevyesti kasviperäisellä öljyllä. Näissä koruissa ei ole mitään ylimääräistä pintakäsittelyä tai liimaa joten tuohiosan voi heittää kompostiin tai polttaa kun se tulee tiensä päähän. Hopeaosat voi käyttää uudelleen joko uusimalla tuohi tai vaikka vaihtamalla ihan toiseen materiaaliin. Hopean voi myös sulattaa ja käyttää uudelleen toiseen tarkoitukseen.

Hopeaosat tummuu luonnollisesti m.m. ilman ja kosteuden takia, koruja voi puhdistaa helposti esim. puhdistusliinalla. Muista pestä koru huolellisesti säännöllisesti, korvakoruihin ja sormuksiin kerääntyy herkästi pientä likaa johon jotkut voivat reagoida hyvinkin herkästi. Helppo tapa huolehtia korun kestävyydestä on välttää korujen altistamista vahvoille kemikaaleille kuten hajuvesille, kloorille tai hiustuotteille, muistathan myös ottaa korut pois ennen suihkua, saunaa jne.niin ne säilyy kauniina vuodesta toiseen!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Mahla