|

Yli 50 euron tilaukselle ilmainen toimitus!

Kinnasneula sarvesta 71mm

Kinnasneula sarvesta 71mm
Kinnasneula sarvesta 71mm Kinnasneula sarvesta 71mm

Kinnasneula sarvesta

15,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Tämä sarvinen kinnasneula on käsintehty ja carnauba-mehiläisvahaseoksella käsitelty.

Neulassa käytetty sarvi on kestävä ja kevyt materiaali ja sileäksi hiottu pinta liukuu helposti lankojen välissä. Sarvi on helppohoitoinen materiaali. Ohut vahakerros tekee siitä entistä helpomman puhdistaa ja antaa lisäsuojaa esim. värjääntymistä vastaan. Tarvittaessa neulan voi pestä tavallisella saippualla ja haalealla vedellä. 

Sopivan neulan koko on täysin makuasia, mutta jos asia on täysin uusi voit pitää etusormen pituutta suuntaa antavana. Käyttö on mukavinta kun neulaa pystyy vähän tukemaan kämmeneen. Blogissa löytyy lyhyt juttu kinnasneulan koosta mikä kannattaa katsoa jos neulan ostaminen arvelluttaa. 

Neula voi kestää useita sukupolvia kun siitä pidetään välillä huolta.

Neulan vahakerros kuluu vähitellen pois mutta tämä ei itsessään vaikuta neulan käyttöön huomattavasti. Neula ei pidä erittäin kuumasta pesusta tai vahvoista pesuaineista, nämä kovettaa materiaalia ja rikkoo pintaa. Neula pitää kevyestä öljystä, jo neulan käsitteleminen ja ihon luontaiset rasvat pitää neulan hyvässä kunnossa. Jos käytät lampaanvilla jossa tarpeeksi lanoliinia jäljellä ei tarvitse ollenkaan erillistä öljyämistä.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet