|

Yli 50e tilauksille ilmainen postitus! (norm. 4e)

Sutura - Korvakorut kauriin kallosta

Sutura - Korvakorut kauriin kallosta
Sutura - Korvakorut kauriin kallosta Sutura - Korvakorut kauriin kallosta

Kauriin kallosta tehdyt korvakorut antaa kiinnostavan kurkistuksen anatomiaan.

34,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Nämä korut saivat alkunsa rikkinäisestä kallosta joka oli tuomittu poisheitettäväksi. Luissa kiehtoo erityisesti miten uskomattomia muotoja luonto on luonut eri luille käyttötarkoituksen mukaan sekä miten upeasti ne yhdistyy esimerkiksi kallossa missä eri palaset sulautuu yhteen. Näin tässä rikkinäisessä kallossa potentiaalia tuoda näitä jännittäviä asioita esin ja yllätyin itsekin siitä mitä löysin.

Nämä korvakorut ovat kasviväreillä värjätty kontrastin esiintuomiseksi, sekä mehiläis-carnaubavahaseoksella pintakäsitelty.
Luuosan korkeus on n. 24mm

 

Hoito:
Luu on hiukan huokoinen materiaali. Vahapinta suojaa korua lialta ja värjääntymiseltä, ja pinnan kuluessa pois korulle kehittyy luonnollinen patina missä koholla olevat alueet kiillottuu luonnollisesti. Korun voi puhdistaa haaleassa vedessä ja mietoa pesuainetta voi käyttää puhdistamiseen. Helppo tapa huolehtia korun kestävyydestä on välttää korujen altistamista vahvoille kemikaaleille kuten hajuvesille, kloorille tai hiustuotteille, muistathan myös ottaa korut pois ennen suihkua, saunaa jne. niin ne säilyy kauniina vuodesta toiseen!

Hopeaosat tummuu luonnollisesti m.m. ilman ja kosteuden takia mutta nämä voi puhdistaa helposti asiaan tarkoitetulla puhdistusliinalla. Muista pestä koru huolellisesti säännöllisesti, korvakoruihin ja sormuksiin kerääntyy herkästi pientä likaa joka voi ärsyttää herkkää ihoa.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet