|

Yli 50e tilauksille ilmainen postitus! (norm. 4e)

Sutura - Kaulakoru kauriin kallosta

Sutura - Kaulakoru kauriin kallosta
Sutura - Kaulakoru kauriin kallosta Sutura - Kaulakoru kauriin kallosta

Kauriin kallosta tehty kaulakoru antaa kiinnostavan kurkistuksen anatomiaan.

31,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Tämä koru sai alkunsa rikkinäisestä kallosta joka oli tuomittu poisheitettäväksi. Luissa kiehtoo erityisesti miten uskomattomia muotoja luonto on luonut eri luille käyttötarkoituksen mukaan sekä miten upeasti ne yhdistyy esimerkiksi kallossa missä eri palaset sulautuu yhteen. Näin tässä rikkinäisessä kallossa potentiaalia tuoda näitä jännittäviä asioita esin ja yllätyin itsekin siitä mitä löysin.

Tässä kaulakorussa on kasviväreillä värjätty sekä mehiläis-carnaubavahaseoksella pintakäsiteltyä kauriin kalloluuta sekä mustaa hamppunyöriä.
Luuosan korkeus on n. 28mm ja kaulanauha on säädettävä, maksimissaan 70cm pitkä.

 

Hoito:
Luu on hiukan huokoinen materiaali. Vahapinta suojaa korua lialta ja värjääntymiseltä, ja pinnan kuluessa pois korulle kehittyy luonnollinen patina missä koholla olevat alueet kiillottuu luonnollisesti. Korun voi puhdistaa haaleassa vedessä ja mietoa pesuainetta voi käyttää puhdistamiseen. Helppo tapa huolehtia korun kestävyydestä on välttää korujen altistamista vahvoille kemikaaleille kuten hajuvesille, kloorille tai hiustuotteille, muistathan myös ottaa korut pois ennen suihkua, saunaa jne. niin ne säilyy kauniina vuodesta toiseen!

Hopeaosat tummuu luonnollisesti m.m. ilman ja kosteuden takia mutta nämä voi puhdistaa helposti asiaan tarkoitetulla puhdistusliinalla. Muista pestä koru huolellisesti säännöllisesti, korvakoruihin ja sormuksiin kerääntyy herkästi pientä likaa joka voi ärsyttää herkkää ihoa.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet