|

Yli 50e tilauksille ilmainen postitus!

Parsinneula lehmänsarvesta 67mm pitkä

Parsinneula lehmänsarvesta 67mm pitkä
Parsinneula lehmänsarvesta 67mm pitkä Parsinneula lehmänsarvesta 67mm pitkä Parsinneula lehmänsarvesta 67mm pitkä

Parsiminen ja paikkaus on vuoden 2021 käsityötekniikka ja nyt löytyy innokkaalle parsijalle samettisentuntuinen neula jolla on ilo parsia villasukkia!

Tuotetta rajoitettu erä.
11,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 1 kpl

Parsiminen ja paikkaaminen ovat vuoden 2021 käsityötekniikka.
Vaikka parsiminen ei ole välineurheilua hyvät työkalut tekee työn mukavammaksi ja helpommaksi. Sarvinen neula on kevyt ja joustava, ja se kiillottuu luonnollisesti käytössä, hyvästä neulasta on myös hyvä pitää kiinni mutta se liukuu silti vaivattomasti lankojen välistä.

Yllämainitut ominaisuudet tekee lehmänsarvesta mainion materiaalin erilaisiin neuloihin, ja se on loistava vaihtoehto hänelle joka haluaa minimoida turhaa muovia kodissaan.

Lehmänsarvi on erittäin helppohoitoinen materiaali ja ohut vahakerros tekee siitä entistä helpomman puhdistaa ja antaa lisäsuojaa esim. värjääntymistä vastaan. Tarvittaessa neulan voi pestä tavallisella saippualla ja haalealla vedellä, vältä vahvoja kemikaaleja ja korkeita lämpötiloja jotta neulasi kestää kauniina sukupolvesta toiseen.

Neula voi kestää useita sukupolvia kun siitä pidetään aina silloin tällöin huolta.
Sarvi muistuttaa vähän helmeä siinä että helmet pitää siitä että niitä käytetään. Ihon luontaiset öljyt siis pitävät neulan hyvässä kunnossa ja estää materiaalia kuivumasta vuosien saatossa.

Arvostelut 0 arvostelua