|

Yli 50e tilauksille ilmainen postitus! (norm. 4e)

Kinnasneula peuransarvesta 95mm

Kinnasneula peuransarvesta 95mm
Kinnasneula peuransarvesta 95mm Kinnasneula peuransarvesta 95mm Kinnasneula peuransarvesta 95mm

Kinnasneula peuransarvesta

17,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Tämä peuransarvinen kinnasneula on käsintehty ja carnauba-mehiläisvahaseoksella käsitelty.

Neulassa käytetty sarvi on kestävä ja kevyt materiaali ja sileäksi hiottu pinta liukuu helposti lankojen välissä. Sarvi on helppohoitoinen materiaali. Ohut vahakerros tekee siitä entistä helpomman puhdistaa ja antaa lisäsuojaa esim. värjääntymistä vastaan. Tarvittaessa neulan voi pestä tavallisella saippualla ja haalealla vedellä. 

Sopivan neulan koko on täysin makuasia, mutta jos asia on täysin uusi voit pitää etusormen pituutta suuntaa antavana. Käyttö on mukavinta kun neulaa pystyy vähän tukemaan kämmeneen. Blogissa löytyy lyhyt juttu kinnasneulan koosta mikä kannattaa katsoa jos neulan ostaminen arvelluttaa. 

Neula voi kestää useita sukupolvia kun siitä pidetään välillä huolta.

Neulan vahakerros kuluu vähitellen pois mutta tämä ei itsessään vaikuta neulan käyttöön huomattavasti. Neula ei pidä erittäin kuumasta pesusta tai vahvoista pesuaineista, nämä kovettaa materiaalia ja rikkoo pintaa. Neula pitää kevyestä öljystä, jo neulan käsitteleminen ja ihon luontaiset rasvat pitää neulan hyvässä kunnossa. Jos käytät lampaanvilla jossa tarpeeksi lanoliinia jäljellä ei tarvitse ollenkaan erillistä öljyämistä.

Arvostelut 0 arvostelua