Sade - korvikset tuohesta

Sade - korvikset tuohesta

29,00 €
sis. 24 % ALV
Sade - korvakorut kotimaisesta tuohesta. Pieni pala suomalaista luontoa arkeen ja juhlaan

Korut ovat tehty kotimaisesta tuohesta sekä 925 hopeasta.

Tuohesta tehdyt korut ovat erittäin kevyitä ja hylkii luonnostaan likaa. Korut voi tarvittaessa pestä vedellä ja miedolla saippualla. Tuohi on luonnonmateriaali ja saakin ajan myötä luonnollista patinaa riippuen käytöstä. Jos haluat pitää tuohen kauniina ja kestävänä pitkään, voit silloin tällöin öljytä ne kevyesti kasviperäisellä öljyllä.

Näissä koruissa ei ole mitään ylimääräistä pintakäsittelyä tai liimaa joten tuohiosan voi heittää kompostiin tai polttaa kun se tulee tiensä päähän. Hopeaosat voi käyttää uudelleen joko uusimalla tuohi tai vaikka vaihtamalla ihan toiseen materiaaliin. Hopean voi myös sulattaa ja käyttää uudelleen toiseen tarkoitukseen.

Hopeaosat tummuu luonnollisesti ajan myötä, koruja voi puhdistaa helposti esim. puhdistusliinalla. Helppo tapa huolehtia korun kestävyydestä on välttää korujen altistamista vahvoille kemikaaleille kuten hajuvesille, kloorille tai hiustuotteille, muistathan myös ottaa korut pois ennen suihkua, saunaa jne. niin ne säilyy kauniina vuodesta toiseen!

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: Sade